recruiTECH - dr. Zsuffa Ákos
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

dr. Zsuffa Ákos

Learning Innovation | Alapító, ügyvezető

dr. Zsuffa Ákos a Learning Innovation Kft. tulajdonos-ügyvezetője közel 25 éve foglalkozik felnőttképzéssel. Nagyvállalati ügyfélportfólióval a szakma meghatározó piaci szereplőjeként képzés - tanulás és – munkaerőfejlesztést, innovatív HR szolgáltatásokat kínál. A top100 magyar találmány közé bekerült PractiWork, a kékgalléros munkaerő kiválasztásával, megtartásával és képzésével foglalkozó startup egyik alapítója. Kilencedik éve A a Felnőttképzők Szövetségének (FVSZ) elnöke, a Társadalmi Mobilitási Szakértői Bizottság és a Szakképzési Innovációs Tanács tagja.

A kompetencia- és személyiségalapú mérésben és értékelésben hisz; vallja, hogy ez segíti legjobban a potenciális munkaerő beválását az adott munkahelyen és munkakörben.

Olvasd el Dr. Zsuffa Ákossal készült interjúnkat itt. 

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • A jövő toborzása a saját kollégák át- és továbbképzése - elérhető finanszírozási lehetőségek a felnőttképzésben | Előadás, Időpont: 12:10 - 12:30

    Helyszín: I. emelet, 106-os terem

    A jelen HR és gazdasági kihívásai, amivel küzdünk, még nagyobb tudatosságra késztetnek mindenkit. Ez az esemény, profi előadóival és témáival komoly szemléletmódváltást és segítséget nyújthat számos vállalkozásnak, megtisztelő, hogy ötleteinkkel, gondolatainkkal ehhez mi is hozzájárulhatunk.