recruiTECH - Csaba Gabriella
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Csaba Gabriella

Profi Komfort Kft. | Ügyvezető

Gabi 1983 óta foglalkozik ingatlanüzemeltetéssel, -takarítással, szolgáltatásokkal.

A diploma után az első munkahelye alapozta meg a pályafutását: öt óriási állami vállalat alapított egy közös vállalatot, ahova kiszervezték a flottájukat, a takarítást és a külterületi munkákat. 23 évesen már 300 takarító és 60 sofőr munkájáért felelt. (Kedvence egy gyönyörű, Csajka márkájú gépjármű volt.)

1992-ben egy német szolgáltató cég magyarországi ügyvezetője lett. Tulajdonosok jöttek-mentek, jelenleg az 1985 óta működő Profi-Komfort Kft.-t vezeti, ahol volt már 3000 fő munkavállalója is, azonban jelenleg csak 700 fővel dolgoznak.

Vezetői elve, hogy a munkavállalókhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatokat nem hatékony saját erőből megoldani, amit csak lehet, ki kell szervezni.


Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • HR-outsourcing? Miért is ne! | Előadás, Időpont: 11:50 - 12:10

    Helyszín: SocialTalent Terem 1.emelet


    A magas fluktuáció, a megnövekedett HR-adminisztráció miatt egyre nagyobb az igény a HR-tevékenységek kiszervezésére (is). Milyen vállalati „élethelyzetekben” érdemes kiszervezni a HR-t? Milyen feladatokat lehet átadni a szolgáltatónak? Mi lesz a HR- csapattal? Erről beszélgetünk egy igazán kékgalléros cég ügyvezetőjével.