recruiTECH - dr. Tarján Zoltán
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

dr. Tarján Zoltán

Siegler Bird & Bird Ügyvédi Iroda | Senior ügyvéd munkajogi csoportjának vezetője

Zoltán a munkajogi ügyek teljes spektrumán nyújt támogatást az ügyfelek, jellemzően multinacionális munkáltatók részére, ideértve az átszervezésekkel, munkavállalók munkáltatók közötti átadásával és integrálásával, csoportos létszámcsökkentéssel, munkaviszony megszüntetéssel, vezető állású munkavállalókkal, kollektív munkajoggal, munkaerő kölcsönzéssel, munkaügyi jogvitákkal, munkaügyi belső vizsgálatokkal, munkajogi dokumentáció készítésével, és üzleti titok védelmével kapcsolatos tanácsadást. Zoltán speciális tudással rendelkezik adatvédelmi jogi kérdésekben, számos multinacionális ügyfél GDPR megfelelési projektjét koordinálta, így széleskörű tapasztalattal rendelkezik HR adatok kezelésével kapcsolatos ügyekben is.  Zoltán rendszeresen publikál munkajogi kérdésekben többek között a Bird & Bird magyar nyelvű szakmai blogjában (www.twobirdsideas.hu) és a Munkajog c. folyóiratban.


Vedd meg jegyed most!

Előadások:

 • Külföldi munkavállaló Magyarországon | Kerekasztal, Időpont: 10:00 - 10:20

  Helyszín: SocialTalent terem 1. emelet

  Magyarországon a külföldi munkavállalók foglalkoztatása már évek óta megszokott, számuk folyamatosan nő. Kerekasztal-beszélgetésünkön a határon túlról érkező munkavállalók kikölcsönzésével, az Employer of Record szolgáltatásnyújtásával, és a külföldi munkavállaló Magyarországon történő munkavégzésével foglalkozunk. A témának külön aktualitást ad, hogy a vendégmunkások magyarországi foglalkoztatásáról szóló törvény 2023. november elsején lép életbe.
  Milyen kérdésekre kaphat választ kerekasztal-beszélgetésünkön?
  Milyen szabályozási eltérések vannak a küldő országok szerint a munkavállalók kikölcsönzése esetében?
  Milyen HR feladatok merülnek fel a határon túlról érkező munkavállalók kikölcsönzésekor?
  Milyen költségei vannak a határon túliak alkalmazásának?
  Mit takarnak a gyors nemzetközi terjeszkedésben gondolkodó társaságok körében népszerű Employer of Record (EoR) szolgáltatások?
  Milyen munkajogi és adójogi kockázatok merülhetnek fel az EoR szolgáltatás nyújtásával, illetve igénybevételével kapcsolatban?
  Hogyan alkalmazható a külföldi munkajog magyar, más európai uniós tagállami, illetőleg harmadik országbeli állampolgárok esetében?
  Hogyan érvényesülnek a külföldi munkajogi szabályok magyarországi munkavégzés esetén?
  A külföldi munkavállaló kikölcsönzésével, a Global Mobility kérdéskörével a 2023. október 10-12. között megrendezésre kerülő Magyar Munkajogi Konferenciánkon kiemelten foglalkozunk. A mostani kerekasztal-beszélgetés egy rövid kivonatát képezi a konferencia programjának.