recruiTECH - Földiné Rusa Marianna
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Földiné Rusa Marianna

Accell Hunland Kft. l HR vezető

Már a közgazdasági egyetemi tanulmányaim során elköteleződtem a humán erőforrás menedzsment iránt. Közel 25 éves szakmai tudásomat multinacionális környezetben, elsősorban termelő vállalatoknál gyarapítottam. Széleskörű tapasztalatokat szereztem a szellemi toborzás, a szervezet- és kultúrafejlesztés, valamint a képzések terén lokális szinten és HR informatikai rendszerek bevezetésében nemzetközi szinten.
2015-ben csatlakoztam az Accell Hunland Kft. csapatához. HR vezetőként fontosnak tartom, hogy az emberközpontúság, a támogatás és az innováció állandó része legyen a szervezet életének. Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt években kiváló szakemberekből álló csapatommal sikerült elérnünk a HR stratégiai és Business Partneri pozíciójának megerősödését.


Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • A harmadik országbeli foglalkoztatás 5 tipikus buktatója | Kerekasztal, Időpont: 15:05 - 15:25

    Helyszín: SmartRecruiters Terem 1.emelet

    “Filippínó munkavállalókat akarok foglalkoztatni!” “Indonéz vendégmunkások érdekelnek.”

    Mérettől és iparágtól függetlenül megrohamozták a munkaerő-kölcsönzőket a harmadik országbeli munkaerő-igényükkel a cégek. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen első ránézésre kiváló megoldásnak tűnnek az égető kékgalléros munkaerő-hiány csillapítására: a Fülöp-szigetekiek például beszélnek angolul, szorgalmasak, keresztények és könnyen beilleszkednek. De mi történik, ha 1 hónap múlva kiderül, hogy nem alkalmasak a munkára? Milyen jogi lehetőségei vannak a munkáltatónak, ha egyik napról a másikra köddé válik a távolról érkezett munkavállaló? Hogyan lehet kezelni a kulturális különbségeket a gyártósoron? Ezekre a kérdésekre nem ad kapásból választ sem a Google, sem a Chat GPT, ellenben a Jobtain mint tapasztalt szolgáltató, partnereivel együtt megosztja a tanulságos történeteket, szakmai tanácsokkal és gyakorlati tippekkel fűszerezve.