recruiTECH - Göltl Viktor
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Göltl Viktor

WHC Ltd. l Ügyvezető

Több mint 20 éve dolgozom a HR-szakmában, munkavállalói toborzóként kezdtem, majd lehetőségem volt HR-tanácsadóként dolgozni fehérgalléros munkakörökben. Néhány év elteltével inkább a Key Account Managementre és a nemzetközi toborzási tevékenységekre összpontosítottam, dolgozhattam együtt német, osztrák, ukrán, szerb és román HR-es kollégákkal is. A WHC-t több , mint 10 éve vezetem ügyvezetőként és társtulajdonosként. A mindennapjaimat a folyamatos fejlődés, a csapatmunka és a közösen elért sikerek motiválják.

Olvasd el Göltl Viktorral készült INTERJÚNKAT itt.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Munkaerőpiac határok nélküli: szomszédos és távoli országbeli munkaerő foglalkoztatása | Kerekasztal, Időpont: 11:50 - 12:10

    Helyszín: SmartRecruiters Terem 1.emelet

    Milyen előnyöket és kihívásokat rejt a szomszédos és távoli országbeli munkaerő foglalkoztatása? Miért nyitott egyre több vállalat a harmadik országbeli munkaerő irányába? Megmutatjuk, hogy a nemzetközi munkaerő bevonása milyen lehetőségeket kínál a vállalatok számára, ugyanakkor kitérünk a kulturális különbségekre és a kommunikációs kihívásokra is. Megosztjuk a tapasztalatainkat, hogyan lehet sikeresen integrálni nemzetközi munkaerőt a szervezetbe.