recruiTECH - Hajdú Csongor
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Hajdú Csongor

JOB4me, a Virtuális Állásbörze | Főszerkesztő

Csongor több mint két évtizede szervez toborzási rendezvényeket. Nevéhez fűződik a HVG Állásbörze létrehozása, és piacvezetővé fejlesztése. Ezt megelőzően 6 évig volt a BME Karrier Iroda és a Műegyetemi Állásbörze szakmai vezetője. Elkötelezett a folyamatos fejlődés és innováció mellett, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet a bevált, jó megoldások elterjesztésére, megőrzésére is. Megszállottan keresi azokat a lehetőségeket, melyek ügyfeleinek és az álláskeresőknek egyaránt értéket teremtenek, segítik a munkaerő-piac szereplőinek eredményes egymásra találását. Többször bizonyította már, hogy 10-15 fős csapattal is lehet piacvezető terméket létrehozni, a folyamatos innovációval és az ügyfelek igényeire való odafigyeléssel évtizedes múltú márkákat megelőzni.

A COVID-19 vírusveszély árnyékában elsősorban azon dolgozott, hogyan lehet a fizikai rendezvények előnyeit és hatékonyságát a virtuális térben is meghonosítani. Ebből a törekvésből született meg a 2020 novemberében debütált JOB4me, a Virtuális Állásbörze, melynek sikerére és tapasztalataira építve 2021. október 20-21-én érkezik a folytatás.


Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Kékgalléros toborzás virtuális rendezvényen - működik?, Időpont: 09:47 - 10:02

    A feje tetejére állt a toborzási piac, és mi páholyból élvezhettük. A jól bevált eszközök sok esetben csődöt mondanak, óriási a bizonytalanság, folyamatos megújulást kíván tőlünk a piac változása, és különösen igaz mindez kékgalléros területen. A JOB4me Virtuális Állásbörze szervezőiként a toborzási rendezvények átalakulásának, sőt, átalakításának sűrűjében voltunk (és vagyunk jelenleg is), ezáltal elképesztő mennyiségű tapasztalatot halmoztunk fel. Hogyan tudod eredményesen beépíteni a (virtuális) állásbörzéket a toborzás-kiválasztási folyamataidba? Érdemes egyáltalán foglalkoznod ezzel a platformmal, ha főként kékgalléros területre toborzol? Pro és kontra érveket, valamint gyakorlati tippeket hozunk, hogy valós képet tudj alkotni a virtuális rendezvényekről.


    Helyszín: Online ZOOM