recruiTECH - Mucsi Emese
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Mucsi Emese

Fornetti | HR Director

Közel 20 évnyi egyéni vállalkozásban angol nyelvtanár, tolmács és fordító pályafutás után hozott az élet a HR területére, amit azóta is egy motiváló karrierváltásnak tekintek. 2017 augusztusa óta vagyok igazgatója a Fornetti Csoportban ugyanabban az évben létrehozott HR osztálynak. Azóta a korábban a cég szakigazgatói által végzett HR folyamatokat egységesítettük, fejlesztjük a cég és a piaci elvárásoknak és változó trendeknek megfelelően. HR csapatunk 4 fős, illetve együttműködünk a Fornetti Romániában dolgozó két HR kollégával.  A legnagyobb motiváció számomra látni, ahogyan a munkánk nyomán egyre inkább nő a bizalom a kollégákban és vezetőkben a HR ereje, jelentősége és hasznossága iránt; ahogyan ezek az értékek beépülnek a cég folyamataiba, kultúrájába, és megjelennek az eredményekben is. Hiszek abban, hogy az egyetlen kudarc az, ha meg sem próbálod.


Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Munkaerőpiac határok nélküli: szomszédos és távoli országbeli munkaerő foglalkoztatása | Kerekasztal, Időpont: 11:50 - 12:10

    Helyszín: SmartRecruiters Terem 1.emelet

    Milyen előnyöket és kihívásokat rejt a szomszédos és távoli országbeli munkaerő foglalkoztatása? Miért nyitott egyre több vállalat a harmadik országbeli munkaerő irányába? Megmutatjuk, hogy a nemzetközi munkaerő bevonása milyen lehetőségeket kínál a vállalatok számára, ugyanakkor kitérünk a kulturális különbségekre és a kommunikációs kihívásokra is. Megosztjuk a tapasztalatainkat, hogyan lehet sikeresen integrálni nemzetközi munkaerőt a szervezetbe.