recruiTECH - Pinczés Balázs
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Pinczés Balázs

Magyarországi HR-Network Egyesület, Elnök

A Hanon Systems Hungary Kft. HR Igazgatója. Az elmúlt két évtized során több multinacionális cégnél töltött be HR vezető feladatokat különböző ipari gyártó cégeknél (Videoton-IBM, Unilever, Emerson, Borgwarner) 2018-tól a Hanon Systems autóipari klímatechnológiát gyártó globális vállalat (három magyar lokáción Székesfehérváron, Rétságon és pécsi gyárukban összesen 2100 főt foglalkoztatnak) magyarországi HR folyamatok stratégiai és operatív irányításáért felel.

A legnagyobb hazai vállalati HR vezetői szövetség, a Magyarországi HR-Network Egyesület elnöke. A legnagyobb üzleti közösségi felületen, a Linkedin-en közel 7000 fő követi.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Toborzás saját erőből - rossz irányba megyünk az autópályán | Előadás, Időpont: 09:30 - 09:45

    Helyszín: I. emelet, 103-as terem

    Sokan mondják, hogy „Egy bolond százat csinál”. Mégis, mivel szembesülünk jelenleg a munkaerőpiacon, ez most akkor „munkaerőhiány vagy munkabérhiány”? Feltetted már vajon a kérdést magadnak, miszerint: „megVenni vagy felVenni” inkább a munkaerőt? A make-or-buy dilemma felmerült már egyáltalán Benned? Vagy talán már annyira „elfoglalt” (értsd: lusta, türelmetlen, szabálykövető) vagy, hogy észre sem veszed, ha a forgalommal szemben haladsz a sztrádán, és meg sem nézed, hogy ilyen üzemanyagárak mellett hol lenne érdemes tankolnod, hogy tovább érj? Hova kell tenned a fókuszt? A navigációra, a műszerfalra, a kilométerórára, a visszapillantótükörbe vagy éppen a szélvédőn át kellene figyelned többet?