recruiTECH - Ronyák László
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Ronyák László

Robert Bosch Power Tool Kft. | Human Resources

Szociológia és közgazdász szakon végeztem a Miskolci Egyetemen. Több mint 12 éve dolgozom HR területen. Ezalatt az idő alatt foglalkoztam többek között toborzás- kiválasztással, szervezetfejlesztéssel és HR kontrollinggal. A különböző pozícióikban több HR projektet is koordináltam, és több ezer munkatárs felvételéért voltam felelős az elmúlt évtizedben.  Jelenleg a Bosch kéziszerszám divíziójának az agilis transzformációját támogatom HR oldalról, illetve feladataim közé tartozik innovatív digitális megoldások kialakítása, valamint a prediktív analitika bevezetése a HR területen. A mindennapi munkám során abban hiszek, hogy a fejlesztési lehetőségeknek nincsenek határai, és csak állandó tanulással vagyunk képesek hosszú távon folyamatosan új dolgokat létrehozni.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

 • Busz menedzsment jelentősége a toborzásban és technikái a gyakorlatban, Időpont: 10:06 - 10:21

  A mai világban nem elég a legjobbnak lenni, folyamatosan meg kell újulni ahhoz, megőrizzük vezető pozíciónkat.. Ez igaz a fizikai munkaerő-toborzásra is. Folyamatosan felül kell vizsgálni a toborzási csatornákat és eszközöket, figyelni a munkaerő-piacot, és kihasználni a piaci lehetőségeket, a lehető leggyorsabban.
  - Hogyan lehet hatékony toborzást kialakítani buszoztatással?
  - Milyen fontos szempontokat kell figyelembe venni, ha új útvonal indítását tervezzük?
  Fontos, hogy több alternatívát is ki kell dolgozni és érdemes mindig több hónapra előre gondolkodni. Továbbá figyelembe kell venni a kis településen lakó jelöltek preferenciáit is.


  Helyszín: CEU Auditórium és online ZOOM