recruiTECH - Sándorné Bosnyák Ágnes
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Sándorné Bosnyák Ágnes

Denso Gyártó Magyarország Kft. l Human Resource Manager

Szakmai pályafutásomat 22 éve a Tesco budaörsi központi irodájában kezdtem, recruitment területen. 19 éve csatlakoztam a DENSO HR csapatához, ahol azóta sem volt egy sablonos napom sem. 2004 óta számtalan izgalmas változáson ment keresztül vállalatunk, a humán szakma és jómagam egyaránt. 7 éve vagyok a jelenleg 4500 főt foglalkoztató vállalat HR menedzsere. Fontosnak tartom, hogy a mennyiségi elvárásokon túl a minőségi kihívásokat se veszítsük szem elől és olyan megoldásokon dolgozzak csapatommal, ami előremutató és esetleg még nincs rá aktuális munkaerőpiaci gyakorlat.


Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Munkaerőpiac határok nélküli: szomszédos és távoli országbeli munkaerő foglalkoztatása | Kerekasztal, Időpont: 11:50 - 12:10

    Helyszín: SmartRecruiters Terem 1.emelet

    Milyen előnyöket és kihívásokat rejt a szomszédos és távoli országbeli munkaerő foglalkoztatása? Miért nyitott egyre több vállalat a harmadik országbeli munkaerő irányába? Megmutatjuk, hogy a nemzetközi munkaerő bevonása milyen lehetőségeket kínál a vállalatok számára, ugyanakkor kitérünk a kulturális különbségekre és a kommunikációs kihívásokra is. Megosztjuk a tapasztalatainkat, hogyan lehet sikeresen integrálni nemzetközi munkaerőt a szervezetbe.