recruiTECH - jegyek
× Programok Jegyek(current) Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Belépés recruiTECH

JEGYEK

VÁLLALATI

ONLINE JEGY

EARLY BIRD

2024. július 28-ig36.000 + ÁFA


Normál jegyár: 39.000 Ft


A jeggyel, az esemény online követhető!

VÁLLALATI

HELYSZÍNI JEGY

EARLY BIRD

2024. július 28-ig59.000 + ÁFA


Normál jegyár: 89.000 Ft


A jeggyel, az esemény személyesen a helyszínen követhető!

SZOLGÁLTATÓI

ONLINE JEGY

EARLY BIRD

2024. július 28-ig46.000 + ÁFA


Normál jegyár: 49.000 Ft


A jeggyel, az esemény online követhető!

SZOLGÁLTATÓI

HELYSZÍNI JEGY

EARLY BIRD

2024. július 28-ig118.000 + ÁFA


 Normál jegyár: 178.000 Ft


A jeggyel, az esemény személyesen a helyszínen követhető!

INFORMÁCIÓK A JEGYVÁSÁRLÁSRÓL

 Az árak forintban értendőek és nem tartalmazzák az áfát.

 

Helyszíni és online jegyek

A jegyvásárlás befejeztével kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a rendszerünkből, valamint egy díjbekérőt a számlázz.hu rendszeréből.

A rendezvényre fizikai jegyet nem biztosítunk, a részvételed részleteit pedig az eseményt megelőző egy-két hétben fogjuk megküldeni emailben az office@dtcsolution.org címről. A belépési szabályok változtatásának jogát fenntartjuk, összhangban a mindenkor érvényes jogszabályokkal. 

Amennyiben online formában fogod követni a rendezvényt, a recruiTECH BLUE napján, kezdés előtt nagyjából egy órával újra meg fogod kapni a csatlakozási linket, amit a jegyvásárláskor is megküldünk.


Program típusok és az online elérhetőség

Minden workshop és non-konferencia típusú program, a program jellegéből adódóan nem kerül élő közvetítésre vagy rögzítésre. Ezért az online résztvevők nem tudják élőben követni ezeknek a programoknak egyikét sem!


Kinek szól a szolgáltatói jegytípus?

HR szolgáltatók és beszállítók csak szolgáltatói jeggyel vehetnek részt a konferencián legfeljebb 5 fővel, melyből legfeljebb 3 helyszíni jegyet tudunk biztosítani. A szolgáltatói jegytípusra kuponos kedvezményt nem tudunk biztosítani.

 

Mégsem tudsz részt venni a konferencián?

Tudjuk, hogy az élet néha közbeszól, így lehetőséged van a jegytípusod (online/helyszíni) módosítására vagy akár átadni a megvásárolt jegyed díjmentesen valaki másnak szeptember 19-ig. Amennyiben pedig nem tudsz eljönni, és másnak sem tudod átadni a jegyed, akkor az ÁSZF szerinti határidők figyelembe vételével tudod törölni a jegyvásárlást.

 

Elhoznád a csapatod is?

Minél többen, annál jobb - csoportos kedvezményünk 3 főtől elérhető, amit a rendszerünk automatikusan érvényesít is a jegyvásárláskor.

 

Kérdésed merült fel a vásárlás során?

Semmi probléma! Olvasd el a gyakori kérdések és válaszok gyűjteményét - ha pedig ott sem lelsz válaszra, írj nekünk az office@dtcsolution.org címre, mi pedig örömmel segítünk.