recruiTECH - Chatboss Team - a HR szolgáltatások támogatója
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

blog bejegyzés

Chatboss Team - a HR szolgáltatások támogatója

2019-10-24

Ismerjétek meg a recruiTECH BLUE-n is bemutatásra kerülő chatbot megoldást, amely a hr folyamatokat támogatja: a Chatboss Team-et!

A chatbotok fejlesztésére és kivitelezésére specializálódott informatikai vállalkozásunk, a ChatBoss Team 2018 végén alakult.

Alig egy év alatt számos sikeres projektet tudhatunk magunk mögött olyan neves Ügyfelekkel, mint az Audi Hungária Zrt., az E-ON, vagy a 4 nagy könyvvizsgálók egyike.

Felismerve a mesterséges intelligencia HR területen való kiaknázásában rejlő lehetőségeket, a toborzást, illetve az operatív HR folyamatokat támogató chatbot termékeinkkel idén jelentünk meg a magyar és a nemzetközi piacon.

Tapasztalt fejlesztőkből és szakemberekből álló csapatunkkal azon dolgozunk, hogy segítsünk a Munkáltatóknak a munkaerőpiac legégetőbb kihívásaiban: a gyors és hatékony toborzásban, valamint a munkatársak megtartásában.

Ügyfeleink a repetitív HR folyamatok automatizálásával nemcsak pénzt és időt spórolhatnak meg, de chatbot megoldásainkkal a jelenlegi és jövőbeli kollégáik számára egyaránt kimagasló jelölt és munkavállalói élményt is nyújthatnak.