recruiTECH - Jegyek
× Programok Jegyek(current) Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Jegyek

További információ:

penzugy@dtcsolution.org


INFORMÁCIÓK A JEGYVÁSÁRLÁSRÓL

 Az árak forintban értendőek és nem tartalmazzák az áfát.

 

Helyszíni és online jegyek

A jegyvásárlás befejeztével kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a rendszerünkből, valamint egy díjbekérőt a számlázz.hu rendszeréből.

A rendezvényre fizikai jegyet nem biztosítunk, a részvételed részleteit pedig az eseményt megelőző egy-két hétben fogjuk megküldeni emailben az office@dtcsolution.org címről. A konferenciára történő személyes belépés az aktuális járványügyi szabályok alapján köthető oltási igazolvány bemutatásához. A belépési szabályok változtatásának jogát fenntartjuk, összhangban a mindenkor érvényes jogszabályokkal. 

Amennyiben online formában fogod követni a rendezvényt, a recruiTECH BLUE napján, kezdés előtt nagyjából egy órával fogod megkapni a csatlakozási linket.

 

Kinek szól a szolgáltatói jegytípus?

HR szolgáltatók és beszállítók csak szolgáltatói jeggyel vehetnek részt a konferencián legfeljebb 5 fővel, melyből legfeljebb 3 helyszíni jegyet tudunk biztosítani. 

 

Mégsem tudsz részt venni a konferencián?

Tudjuk, hogy az élet néha közbeszól, így lehetőséged van a jegytípusod (online/helyszíni) módosítására vagy akár átadni a megvásárolt jegyed díjmentesen valaki másnak szeptember 19-ig. Amennyiben pedig nem tudsz eljönni, és másnak sem tudod átadni a jegyed, akkor az ÁSZF szerinti határidők figyelembe vételével tudod törölni a jegyvásárlást.

 

Elhoznád a csapatod is?

Minél többen, annál jobb - további információkért a vállalati csoportos jegyek kapcsán keresd kollégánkat a penzugy@dtcsolution.org címen.

 

Kérdésed merült fel a vásárlás során?

Semmi probléma! Írj nekünk az office@dtcsolution.org címre, mi pedig örömmel segítünk.