recruiTECH - Innovatív toborzási rendezvény: JOB4me, a Virtuális Állásbörze
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

blog bejegyzés

Innovatív toborzási rendezvény: JOB4me, a Virtuális Állásbörze

2020-09-27

Vedd meg jegyed a BLUE-ra most!

JOB4me


Aki volt már állásbörzén kiállítóként, pontosan tudja, mekkora lökést ad a toborzásnak, amikor 1-2 nap alatt megismerhetünk (több)száz embert, akik potenciális jelöltek a nyitott pozícióinkra. Manapság azonban egy rendezvényt a fizikai valójában megszervezni komoly kihívást jelent, és közel sem garantált a siker, hogy meg is jelennek azok az álláskeresők, akik számunkra fontos bázist képezhetnek.

Mi a megoldás?

Át kell alakítanunk a toborzás-kiválasztási folyamatokat, ha továbbra is szeretnénk megmutatni magunkat, kommunikálni üzenetünket az álláskeresők felé, tenni employer branding céljaink eléréséért.

A piaci igényekre reagálva új platformot teremtenek a toborzásra a JOB4me, a Virtuális Állásbörze szervezői november 12-13-án, ugyanis leképezik a fizikai állásbörzéken megszokott környezetet és kapcsolatfelvételi lehetőségek nagy részét a virtuális térben!

A szervező Frissdiplomás Kft. közel 15 éves rendezvényszervezési és több százas nagyságrendű online és offline toborzási kampány lebonyolítási tapasztalatát önti új formába ezen a virtuális állásbörzén.

Mit nyújt a JOB4me?

  • A két napos eseményen a jelöltek és a munkaadók digitális környezetben találkozhatnak egymással az irodájukból, az otthonukból vagy bárhonnan.

  • A látogatók a cégekre szabott 3D-s virtuális standon adhatják le jelentkezésüket, és szöveges chat-en vagy videós formában beszélgethetnek a standon lévő kollégákkal.

  • Mind a kiállítók, mind a látogatók előzetesen megnézhetik az egymásról elérhető információkat, és időpontfoglalásra is van lehetőség.

  • Minden eszközről elérhető, felhasználóbarát felületet biztosítanak a szervezők, ahol akár a teljes kiválasztási folyamat lebonyolítható az előszűréstől az ajánlatadásig.

  • A rendezvényt követően további 1 hónapig látogatható a stand, és meghirdethető a korlátlan mennyiségű nyitott pozíció a rendszer beépített állásportál funkciójának köszönhetően.

Hogy lehet csatlakozni?

A JOB4me-re még várják a kiállítók jelentkezését, akár toborzási, akár márkaépítési céljaik elérésére kívánják használni az eseményt. Talent pool építéséhez, a piac felmérésére vagy innovatív, élményt adó megjelenésre egyaránt alkalmas a platform, a csatlakozás módjáról az esemény honlapján olvasható több információ.