recruiTECH - Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Bernáth Anikó
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

blog bejegyzés

Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Bernáth Anikó

2020-09-28

Digitalizált Toborzás és Kiválasztás Kékgalláros Környezetben


Miről fog szólni Anikó előadása?

Miért a gyors reakció és a közérthető üzenetek a legfontosabbak ma a toborzás-kiválasztásban? Miért nem mindegy, hogy a különböző generációkhoz és munkavállalói csoportokhoz hogyan és milyen fórumokon szólunk? Miért van mindezekben óriási szerepe a digitalizált platformoknak és hogyan érdemes azokat jól használni? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

A Burger King által használt chatbot-megoldás nem csak egyszerűen egy izgalmas case study a témában. Kiváló példája a digitális előszűrésnek, és egyben a kreativitásnak, amely megpörgette a vállalat munkaadói márkáját, rengeteg követőt generálva a TIK-TOK-on. Az már csak hab a tortán, hogy mindez egy magyar startup eszközével valósult meg!

Vedd meg jegyed most!


Bernáth Anikó

ba

Pályám elején PR és marketing-kommunikációs területen dolgoztam. Amikor egy hazai telematikai cég marketing-kommunikációs vezetőjeként a területet sikeresen kialakítottam, az akkori cégvezetés felkért a teljes cégcsoport HR folyamatainak és csapatainak felépítésére tizenegy országra kiterjedően.

Ezt követően egy szoftver fejlesztéssel és resource managementtel foglalkozó cég HR Business Partnereként a magyarországi és osztrák vállalatok HR rendszereinek átalakításában vettem részt.

2017 óta a Fusion Zrt. HR Igazgatójaként felelek 51 magyarországi BURGER KING® és BELLOZZO® éttermünk, valamint ANNA® kávézónk teljes körű HR működéséért, ahol megközelítőleg 2 000 munkavállaló napi támogatása és utánpótlása a legfőbb kihívásunk.