recruiTECH - Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Csikós-Nagy Katalin és Szládek Szilvia
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

blog bejegyzés

Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Csikós-Nagy Katalin és Szládek Szilvia

2020-09-25

Törődés megtérülése vállalati példákon keresztül


Miről fog szólni Katalin és Szilvia kerekasztala?

Milyen költséghatékony eszközökkel támogathatjuk kollégáinkat a legnehezebb időszakokban? Hogyan profitálhatunk a törődésből? Konkrét szervezeti példákon keresztül, kékgalléros termelő vállalatok tapasztalatait bemutatva ismertetjük meg a résztvevőkkel a törődés egy működő eszközét. Nehéz helyzetek és valódi megoldások – vállalati ügyfelünkkel közösen megvitatjuk, hogyan profitált a cég és a munkavállalók a Munkavállaló Támogató Programból.Vedd meg jegyed most!


Csikós-Nagy Katalin

csnk

Csikós-Nagy Katalin az elmúlt 5 évben rendszeres előadója különböző HR rendezvényeknek, konferenciáknak fluktuációkezelés, munkaerő megtartás, munkáltatói gondoskodás témában. A probléma fontossága miatt rendszeresen publikál szakmai portálokon is. Katalin a HR-Evolution Kft. alapítója, fluktuációkezelő szakértő. 22 éve tevékenykedik a HR területen, csapatával 3-6 hónap alatt kézzel fogható eredményeket ér el a munkavállalók elköteleződésének növelésében.


Szládek Szilvia

szl

Szládek Szilvia közgazdász végzettségű, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik márkaépítés, HR fejlesztés területén mind multinacionális, mind kisvállalati környezetben. Munkája során vezető marketing és HR tanácsadó cégekkel működött együtt, valamint olyan ügyfelekkel dolgozott, mint a Danone, a Disney, Mercedes vagy az E.ON. Szilvia a HR-Evolution Kft. Munkavállaló Támogató Programjának üzletágvezetője.