recruiTECH - Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Balog Lajos és Laczi Péter
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

blog bejegyzés

Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Balog Lajos és Laczi Péter

2020-09-25

A kiszervezés nyereségei


Miről fog szólni Lajos és Péter workshopja?

Emelkedik azon vállalati funkcióknak a száma, melyeket teljes mértékben kiszerveznének a cégek. Amit nyerhet HR outsourcing esetén: szakértői támogatást, határidők pontos betartását, magas hatásfokot, garanciát, átláthatóságot, rehabilitációs költségmegtakarítást, jogszerűséget.

Vedd meg jegyed most!


Balog Lajos

bl

Pályakezdő kora óta a foglalkozási rehabilitációban tevékenykedik. Több szférában dolgozott, mint például az államigazgatásban foglalkoztatási szakértőként, illetve az utolsó 10 évben több vállalat komplex belső átvilágítását, munkakörelemzését végezte, a megváltozott munkaképességűek toborzása mellett. Fő célja, hogy a gazdasági előnyök mellett, a társadalmi felelősségvállalás is kapjon megfelelő hangsúlyt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásával.


Laczi Péter

lp

Fontos mérföldkövek a szakmai életúton: 1992-ben csatlakozott a Pannon-Work Cégcsoport legelső vállalkozásához. Itt operatív diák szervezési feladatokat látott el, majd az iskolaszövetkezet vezetője lett. Ezt követően az országos lefedettségűvé vált Pannon-Work Cégcsoport HR vezetői feladattal bízta meg. Ma széleskörű gyakorlati tapasztalattal a cég operatív igazgatójaként irányítja kollégáit, akik a komplex HR megoldások folyamatos fejlesztésével formálják szolgáltatásukat, alkalmazkodva a gyors piaci változásokhoz. Előadása témája is ehhez kapcsolódik, mely az outsourcing nyereségeiről szól.