recruiTECH - Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Szigeti Barbara
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

blog bejegyzés

Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Szigeti Barbara

2020-09-28

Rugalmas foglalkoztatás karcsúsított szervezeti környezetben


Miről fog szólni Barbara előadása?

Már a 2008-as pénzügyi válság is megmutatta, mekkora jelentősége van a rugalmas foglalkoztatásnak. Sokan még mindig “csak” munkaerő-kölcsönző cégekben gondolkodnak, pedig ennél szélesebb eszköztárral kell operálni. Érteni kell a jogi, munkaszerződési, szervezési kereteket és lehetőségeket, valamint ezek direkt költségeit. A diákszövetkezetek is jelenthetnek részmegoldást.

Amiben viszont kevesen gondolkodnak, az a kiszervezés vagy partneri együttműködés, amely akár több vállalat szükségleteit összehangolva tudja kiszolgálni az igényeket. Az igények hektikusan érkeznek, értenünk kell, mire van szüksége az üzletnek, és kik azok a partnerek, melyek azok a jogi és szolgáltatói eszközök, amelyek kiszélesítik a rugalmas foglalkoztatás eszköztárát. A Tesco gyakorlata és útja kiváló példája, mennyire komplex feladatról beszélünk.

Vedd meg jegyed most!


Szigeti Barbara

szb

Több mint 20 éve a Tesco a munkahelyem; az életem felét itt töltöttem el és így érthető is, hogy ez a hely nekem több, mint egy munkahely. Mondhatom azt is, hogy szeretem a kiskereskedelmet és ezért vagyok itt, de leginkább az a kultúra tart meg, ami lehetőséget ad ezt a vállalatot formálni, mint HR Vezető. Poláris a világom, mert üzleti stratégiát támogatva átszervezésekben támogatom a működést, de mindeközben azért indulok el minden reggel dolgozni, hogy a 13 ezer kollégám részére értéket teremtsek és gondoskodni tudjak róluk. Ez az én miértem.