recruiTECH - Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Hajdú Csongor és Bányai Nikoletta
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

blog bejegyzés

Ismerd meg 2020-as BLUE előadóinkat! - Hajdú Csongor és Bányai Nikoletta

2020-09-25

Kékgalléros toborzás virtuális környezetben


Miről fog szólni Csongor és Nikoletta kerekasztala?

Fizikai munkaerő toborzása virtuális állásbörzén. Lehetetlen feladat vagy új platform a kékgalléros toborzásra? Mi kipróbáltuk, és ezen az előadáson megosztjuk veled, hogy milyen tapasztalatokat szereztünk. Hogyan viselkedik a fizikai munkaerő az online térben? Mi a fontos számukra? Egyáltalán hogyan lehet megszólítani őket egy virtuális állásbörzén? 15 perc színtiszta gyakorlat, hogy te már ennyivel okosabban vágj bele.Vedd meg jegyed most!


Hajdú Csongor

hcs

Csongor több mint két évtizede szervez toborzási rendezvényeket. Nevéhez fűződik a HVG Állásbörze létrehozása, és piacvezetővé fejlesztése. 6 évig volt a BME Karrier Iroda vezetője és a Műegyetemi Állásbörze értékesítési vezetője. Elkötelezett a folyamatos fejlődés és innováció mellett, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet a bevált, jó megoldások elterjesztésére, megőrzésére is. Megszállottan keresi azokat a lehetőségeket, melyek ügyfeleinek és az álláskeresőknek egyaránt értéket teremtenek, segítik a munkaerőpiac szereplőinek eredményes egymásra találását. A COVID-19 vírusveszély árnyékában elsősorban azon dolgozott, hogyan lehet a fizikai rendezvények előnyeit és hatékonyságát a virtuális térben is meghonosítani. Ebből a törekvésből született meg a JOB4me, a Virtuális Állásbörze.


Bányai Nikoletta

bn

Niki 4 éve foglalkozik marketinggel HR területen, azon belül is kiemelten a toborzási rendezvények kommunikációjával. A Frissdiplomás Kft. PR menedzsereként szerteágazó feladatokat koordinál a stratégiaalkotástól a kreatív szövegírásig, emellett karrierépítéssel kapcsolatos rendezvények szervezésében, lebonyolításában vesz részt. Rendszeresen tart előadásokat, célkitűzése, hogy segítsen megtalálni másoknak azt a karrierutat, amiben kiteljesedhetnek.