recruiTECH - Rugalmasabban kell hozzáállnunk a munka világához - Interjú Kutasi Judittal
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

blog bejegyzés

Rugalmasabban kell hozzáállnunk a munka világához - Interjú Kutasi Judittal

2021-09-01

Vedd meg jegyed most!

Hogy kerültél kapcsolatba Karriered során a HR-rel?

22 éve tettem fel az életem az újságírásra, a kommunikációra, majd viszonylag hamar, már az első saját magazinműsoromban a humán tőke különböző aspektusaival foglalkoztam. Hét év alatt a HR szakma szinte összes képviselőjével készítettem interjút heti rendszerességgel. Ezt követően láttam el több éven át a HVG HR Plusz éves kiadványának felelős-szerkesztői feladatait, szakmai konferenciákat moderáltam, illetve a jobline.hu elindításában is részt vettem. A HR a mai napig átszövi a napi munkámat a Trend FM főszerkesztő-helyetteseként is.

Mit hozott az elmúlt másfél év, amely új értéket teremtett számodra?

Az elmúlt másfél év megmutatta számomra, hogy a korábbinál is nyitottabban, rugalmasabban kell hozzáállnunk a munka világához. Ez a fajta rugalmasság az, amelyet semmilyen élethelyzetben nem szabad elveszítenünk! Meg kellett tanulnunk több platformon, egyidejűleg, hibrid formában is működni. Hiszem, hogy ez egy jó iskola volt, amit a jövőben mind a napi munkámban, mind pedig a magánéletemben kamatoztatni tudok.

Az elmúlt egy évben indítottad útjára a podcastodat. Milyen céllal tetted ezt? Látszanak már az eredmények?

A podcast már nem a jövőnk, hanem a jelenünk, ezt a számok és a hallgatói visszajelzések is bizonyítják. Számomra egy jó lehetőség arra, hogy időtől és tértől függetlenül minél több emberhez eljuthassak inspiráló történetekkel az üzleti és a civil világból. A Womanpower - EGY NŐ podcast sorozatom témája a karrierépítés, az emberi és vezetői kihívások, a sikerek vs. kudarcok. Egy portrésorozat különleges nőkről férfiaknak is, mert mindenképp hatunk egymásra és tanulhatunk is egymástól.

Köszönjük a válaszokat Kutasi Juditnak, Trend FM újságíró,főszerkesztő-helyettes,műsorvezetőjének !