recruiTECH - Kudari Nóra
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Kudari Nóra

IVSZ- Szövetség a Digitális Gazdaságért l Projekt és- munkacsoportvezető

Eredetileg, bölcsész és szociális munkás, közel 15 évig dolgozott szociális területen hátrányos helyzetű személyek munkaerőpiaci rehabilitációját célzó projekteken, így megfordult non-profit szervezetnél, az állami szektorban, és egy multi cégnél is. Az IVSZ-nél öt éve dolgozik projektvezetőként, valamint több munkacsoportot vezet tagvállalati körben. Elsősorban munkaerőpiaci, oktatási projekteken dolgozik, több módszertani kutatást is vezetett, mint pl. Femintech- Tedd láthatóvá (nők helyzete a hazai IKT szektorban) vagy az 50 feletti IKT szakemberek helyzete a hazai munkaerőpiacon. Az elmúlt időszakban számos konferencián is előadott munkaerőpiaci témában, de többször nyilatkozott a hazai médiumokban is. Az újonnan megalakuló munkaerőpiaci munkacsoport vezetője, ahol kiemelten foglalkoznak a „Future of Jobs” témával, miként alakítja át az AI, automatizáció, összességében a technológia fejlődése a munkaerőpiacot.  Az IVSZ képviseletében tagja a Digital Europe: Digital Skills Working Group -nak.
A WiTH keretében foglalkozik a nők helyzetével a technológiai szektorban, tavaly megalapították a „40 feletti női példaképek a digitális gazdaságban” díjat, mellyel felhívják a figyelmet a nők helyzetére és ageizmus jelenlétére a munkaerőpiacon.Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Mesterséges, de perszonalizált? – HR trendek és az AI | Előadás, Időpont: 10:00 - 10:20

    Helyszín: SmartRecruiters Terem 1.emelet

    A bevonzás, elkötelezés és lojalitás kulcsát egyre inkább a személyes és emberközpontú HR megoldásokban látja a szakma – miközben ütemesen nő az igény a hatékonyságnövelésre és az adatalapú, digitalizált megoldásokra. Hogyan oldhatja fel ezt a kettősséget az AI, lehet-e a fejlődés egyszerre előny a munkáltató és a dolgozó számára? Milyen átalakulásra számíthat a kékgalléros foglalkoztatás?