recruiTECH - Lehoczky Viktória
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Lehoczky Viktória

Jobtain | Szervezetfejlesztési szakértő

2012-ben a Zsigmond Király Főiskola pénzügy és számvitel szakán diplomáztam. Szakmai pályafutásom elejétől kezdve foglalkozom folyamatszabályozással, valamint adminisztrációs rendszerek kialakításával. Kezdetben multinacionális cégeknél illetve az állami szférában szereztem tapasztalatot, végül inkább KKV cégek felé fordult a figyelmem, mivel tudásommal ebben a szektorban tudom a legtöbb segítséget nyújtani.  
A Jobtain HR Szolgáltató Kft. csapatával több mint egy éve dolgozom együtt, eredetileg adatvédelem területén (államilag elismert DPO tanúsítvánnyal rendelkezem), később pedig az ISO folyamatok kialakításában, az ukrán toborzási folyamatok optimalizálásában és az nemrég bevezetett oktatási rendszer tesztelésében töltöttem be aktív szerepet

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Hátrányból előny: hogyan fordítsunk egy recessziót cégünk javára?, Időpont: 11:27 - 11:57

    Szervezetfejlesztési szakértőnk két neves vállalat vezető beosztású képviselőjével fog beszélgetni arról, hogy ki milyen hosszú távú változtatásokra fordította a járvány miatti korlátozások időszakát, inspirációként szolgálva azon cégeknek, akik eddig elsősorban a pillanatnyi akadályok elhárítására fókuszáltak.


    Helyszín: Online ZOOM