recruiTECH - Baksy Marianna
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Baksy Marianna

Pannon-Work Zrt. | Marketing és PR vezető

Közgazdászként végzett, 2005-ben ATL és BTL ügynökségeknél kezdte szakmai tapasztalatszerzését, köztük a Pécs2010 projektvezetőjeként is, majd 2011-ben marketing vezetőként kezdte kamatoztatni tudását a HR szolgáltatások iparágában. Mottója közel 20 éve változatlan: „Megvizsgálni, objektív szempontok alapján kommunikációs stratégiát alkotni és megvalósítani a munkám. A hobbim mindezt kreatív és kiemelten hatékony módon tenni.”
A HR szolgáltatási piacon a széles célcsoport mellett – diák munkavállalóktól a nyugdíjasokig, míg B2B területen pedig szinte minden iparág képviselői – az iparág „CSR” jellege fontos számára, mely szerint közös szándékokat fog össze a tevékenységük, hiszen munkát kereső és munkát adó szereplőket kapcsolnak össze.
A Pannon-Work csapatát 2019 óta erősíti, feladatai közé tartozik a cégcsoport hazai és külföldi kirendeltségeinek marketing, PR és rendezvény folyamatainak irányítása.

Olvasd el Baksy Mariannal készült INTERJÚNKAT itt.


Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Elsőkézből: Külföldi munkavállalók integrációja a hazai szervezetekben | Kerekasztal, Időpont: 11:05 - 11:35

    Helyszín: SmartRecruiters Terem  1.emelet

    Sokat hallhattak már a vállalati oldal szereplői arról, hogy a szolgáltatók-köztük mi is- miért ajánlják a külföldi munkavállalókat, mely ország munkavállalói a legjobban toborozhatóan, mik a várható beválások nemzetenként. Azonban elérkezett az idő, amikor vállalati oldalon is annyi tapasztalat gyűlt össze, hogy az megosztásra érdemes. A Pannon-Work Zrt. és a DTC közös kutatása ebben a témában az első, mely a vállalati képviselők várakozásainak és tapasztalatainak részleteit mutatja be. A kutatás eredményei után két különböző méretű és lokációjú külföldi munkavállalókat foglalkoztató képviselőjével és Laczi Péter operatív igazgatóval beszélgetünk arról, hogy amit szolgáltatóként látunk, az mennyire egyezik vagy ütközik az ő meglátásaikkal. A Pannon-Work-nél 2017 óta foglalkozunk 3. országbeli munkavállalók toborzásával. Ma, amikor már nincs elég magyar munkaerő, a vállalatok versenyképessége és a munkahelyek megőrzése miatt felértékelődött az Európai Unión kívüli munkavállalók szerepe. Az elmúlt évek alatt rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztünk a 3. országbeliek toborzásában, beillesztésében és foglalkoztatásában.