recruiTECH - Bauer Dávid
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Bauer Dávid

MOL Group | Head of Human Resources

Dr. Bauer Dávid 15 éve dolgozik a nemzetközi gáz- és olajiparban, mint HR szakértő és vezető. Közgazdász végzettségét Pozsonyban, doktori címét a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. Karrierjét a Slovnaftnál kezdte 2006-ban, mint HR specialista, majd különböző HR vezetői pozíciókat töltött be a MOL-csoport számos leányvállalatánál. 2013 októberében nevezték ki a MOL Kutatás Termelés szervezet HR Partner vezetőjének, 2015 februárjától a MOL Üzleti HR Partner vezetője. 2017. áprilisa óta a MOL Magyarország HR szervezetét vezeti. Csapatával azon dolgozik, hogy építve a MOL stabilitására, a molos karrierlehetőségekre és közösségre, a MOL a munkaerő piacon a jelen és jövőbeli munkavállalóinak első számú választása legyen.

Olvasd el Bauer Dáviddal készült interjúnkat itt. 

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Felkészülni a felkészülhetetlenre, avagy hogyan tervezzünk erőforrást egy gyorsan változó környezetben, Időpont: 12:43 - 12:58

    Az előadásban a tervezés és tervezhetőség tematikáját járom körül egy olyan környezetben, ahol rengeteg környezeti tényező változik egyszerre, mégis az üzletmenet leginkább a kiszámíthatóságot igényelné. Mi a teendője ilyen helyzetben a vezetésnek és a HR-nek?


    Helyszín: CEU Auditórium és online ZOOM