recruiTECH - Bodor Fruzsina
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Bodor Fruzsina

Prohuman | Recruitment Team Leader

HR pályafutásomat eredetileg képzés és fejlesztés területén kezdtem meg, s közel 5 éve tértem át a recruitment világába, szolgáltatói oldalra. Ezen időszak alatt a portfólió, melyen dolgoztam, folyamatos balanszt biztosított számomra a kvalifikált fizikai, illetve a szellemi keresések között országos és nemzetközi szinten egyaránt. Másfél éve a Prohuman csapatát erősítem, ahol a közvetítési üzletágban csoportvezetőként dolgozom - egy 10 fős recruiter csapat szakmai és emberi irányítása, mentorálása és fejlesztése tartozik hozzám, saját ügyfélkörrel. Gyorsan változó piacon dolgozunk, így mindig is fontosnak tartottam, hogy a napi, operatív sourcing és interjúztatási technikákból ne essek ki, ám ezzel párhuzamosan az évek során egyre jelentősebb szerepet játszik mindennapjaimban az ügyfélmenedzsment, melynek köszönhetően megismertem, hogy a vállalatok milyen kihívásokkal néznek szembe mind a fizikai, mind a szellemi munkakörök adta létszámigények teljesítésében. Szolgáltatóként arra "edzőttünk", hogy nincs lehetetlen, bármilyen piaci körülmény esetében alkalmazkodnunk kell a változókhoz, és folyamatosan fejlesztenünk szükséges a megkeresési, meggyőzési és interjúztatási módszertanunkat a hatékony segítség biztosítása érdekében.
Olvasd el Bodor Fruzsinával készült INTERJÚNKAT itt.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Szakmunkások fejvadászata, Időpont: 08:28 - 08:43

    A kékgalléros munkaerőhiány az elmúlt években egyre fokozódó problémát jelent a termelő cégek életében. A hiány, illetve a másik oldalon jelentkező fokozódó kereslet arra készteti a munkaerőpiaci szereplőket, hogy a tradicionális toborzási csatornák és módszertanok helyett új, hatékony és gyors megoldásokat fejlesszenek ki. 

    Szolgáltatóként egyaránt fontos számunkra, hogy a partnereink teljesíteni tudják a létszám igényeiket, illetve hogy a jelöltjeinknek segíteni tudjunk egy szuper munkahely megtalálásában. Ehhez azonban el kell hozzájuk jutnunk - az előadás keretein belül megvizsgáljuk, hogy milyen formában kellett és lehet a szellemi területeken már bejáratott fejvadászat módszertanokat implementálni, s megváltoztatni, testreszabni azokat a fizikai target csoportok hatékony elérése érdekében.


    Helyszín: Online ZOOM