recruiTECH - dr. Karaszek Szabolcs
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

dr. Karaszek Szabolcs

BorgWarner Oroszlány Kft. | Minőségirányítási igazgató

Karaszek Szabolcs vagyok a BorgWarner Oroszlány Kft. minőségirányítási igazgatója és a Delphi Powertrain Systems Kft ügyvezetője, így jelenleg messze állok a HR szakmától. Azonban izgalmassá teszi ezeket a jelenlegi funkciókat, ha azt mondom, hogy tavaly intettem búcsút a HR világának, amelyben 15 évet töltöttem el, és ebből 10 évet vezetői minőségben. A változás mindig is szerves része volt az életemnek, és inkább arra tanított meg, hogy gondolkodjak kreatívan és vállaljak kockázatot, legfeljebb tanulok belőle. Talán nem is meglepő ezek ismeretében, hogy jogvégzett emberként a másoddiplomámat a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem, vagy éppen az, hogy a HR után belevágtam egy számomra teljesen ismeretlen világba, a minőségirányításba.

Olvasd el dr. Karaszek Szabolccsal készült interjúnkat itt. 

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • A HR és minőségirányítás kapcsolata a termelésben - egy volt HR igazgató új tapasztalatai | Előadás, Időpont: 13:40 - 14:00

    Helyszín: Nagyszínpad + Zoom

    Mégis mi ütött abba az emberbe, aki 15 évet töltött el a HR világában, és egyik napról a másikra elvállal egy olyan új feladatot, amelyben se jártassága, se ismerete, se tudása sincs, cserébe a siker esélye is elég alacsony? A válasz a motivációban, kíváncsiságban, magabiztosságban és kicsit az egoban van, amely utóbbinak szenvednie kellett, hogy az előbbiek érvényre jussanak. Mégis volt és van is abban valami izgalmas, hogy az ember újra emberi módon cselekszik, tehát hibázik, butaságot kérdez, rosszul csinál valamit. Mert ezek mentén növünk fel a feladathoz és a pozícióhoz.