recruiTECH - Draskovits Tímea
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Draskovits Tímea

Jófogás / Adevinta Hungary | Apróhirdetési és ügyfélkapcsolati igazgató

Karrierjét a Femina Médiánál kezdte, ahol több mint 4 éven keresztül a médiacég B2B kommunikációjáért volt felelős, emellett egyedi kampányok operatív vezetéséért felelt. A Budapesti Gazdasági Főiskola kereskedelem és marketing szakán végző szakember 2015-ben csatlakozott az Adevinta Hungary médiavállalat magyar leányvállalatához, ahol kezdetben a Jófogás üzleti szolgáltatásfejlesztéséért, majd később értékesítési csapatának felépítéséért is felelt. 2018-tól a Használtautó.hu listing sales csapatának vezetését is rábízták, majd 2021 márciusától a társaság apróhirdetési üzletágához tartozó teljes front-office egysége, úgy mint lakossági és üzleti ügyfélszolgálati, értékesítési, tartalom-menedzseri és csalásmegelőzési csapatai is hozzá tartoznak. A több mint 50 fős szervezeti egységgel közösen 5000+ üzleti ügyfél sikeréért felelősek.

Olvasd el Draskovits Tímeával és Palocsay Gézával készült INTERJÚNKAT itt.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Egymás tükrében: B2B & B2C kutatási eredmények megtartás és motiváció kapcsán, Időpont: 11:06 - 11:18

    Helyszín: Nagyszínpad+ Zoom

    Az előadás során bemutatjuk két friss kutatásunk eredményét, melyeknek a fő fókuszai a 4 napos munkahétről való vélekedés, az évközbeni béremelés, a motiváció és a munkaerő megtartása, valamint a Bumeráng effektus egyrészt a kékgalléros munkáltatók, másrészt pedig a munkavállalók szemszögéből megvizsgálva.

  • Lekutattuk! Quick win-ek a kékgalléros munkaerő megtartása kapcsán | Kerekasztal, Időpont: 15:55 - 16:25

    Helyszín: I emelet, 106-os terem

    A beszélgetés során arra koncentrálunk, hogy minél több konkrét, saját tapasztalatot, bevált megoldást osszunk meg a közönséggel bérstratégia, munkáltatói aktivitások vagy bumeráng effektus témakörében. dr. Navratil Zsuzsával, a JCDecaux HR igazgatójával és Tóth Balázzsal, a Vajda-Papír HR igazgatójával tehát arról fogunk beszélgetni, hogy milyen munkáltatói quick win-ek lehetnek a kékgalléros munkaerő megtartása kapcsán. A beszélgetést Draskovits Tímea, az Adevinta apróhirdetési és ügyfélkapcsolati igazgatója vezeti, aki az Adevinta által végzett kékgalléros munkáltatói és munkavállalói kutatás eredményein keresztül ad kontextust az elhangzottaknak.