recruiTECH - Ecsedi Zsuzsanna
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Ecsedi Zsuzsanna

Fürge Diák Iskolaszövetkezet l Marketing vezető

Ecsedi Zsuzsi a Fürge Diák Iskolaszövetkezet és a Humánia HRS Group Zrt. marketing vezetője, a rendezvények és a marketing területének a szerelmese. Több éven keresztül hazai rendezvények szervezésében, és azok marketing-kommunikációs kampányainak kivitelezésében dolgozott. Átigazolása a szabadidősport rendezvények területéről a HR szolgáltatói oldalra 2 éve történt. Azonnal fejest ugrott a recruitment világába, csapatával különféle online és offline marketing eszközökkel támogatják a cégcsoport toborzási kihívásait.
Fontosnak tartja munkája során azt, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak az új generációra, segítséget adjanak a fiataloknak a munkaerő piacon való eligazodásában. Egy jelölthiányos piacon hibának látja azt, hogy ha nem vesszük figyelembe a diákságban rejlő és hosszútávon befolyásoló erőt.

Olvasd el Ecsedi Zsuzsával és Rácz Balázzsal készült INTERJÚNKAT itt.Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Álláspontok a 25 év alattiak SZJA támogatásából adódó bérproblémákról, Időpont: 15:05 - 15:25

    Helyszín: Radancy Terem 1.emelet

    Milyen kihívásokat eredményez az SZJA mentesség a vállalatok életében, hogy ha a diák betölti a 25. életévét? Hogyan gondolkoznak a fiatalok ebben a témában? Mi megkérdeztük. Kutatási beszámoló a 25 év alattiak SZJA támogatásából adódó munkaerő piaci feszültségekről, munkáltatói és munkavállalói szemszögből.