recruiTECH - Forgács Mariann
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Forgács Mariann

Be Social Hungary l Ügyvezető

A hazai piacon talán az egyik legismertebb közösségimédia-szakértőnek számít. Rendszeresen szerepel szakmai konferenciákon, szaksajtóban, oktatott egyetemen, de gyakran kikérik a véleményét a tömegmédiumokban is.
Ügyvezető társával 2010-ben hozta létre social media fókuszú digitális ügynökségét a BeSocial-t, aminek a társügyvezetői posztját tölti be. A cég számos multinacionális ügyféllel, illetve a hazai piac kiemelkedő szereplőivel dolgozik együtt, ezáltal széles ismeretekkel rendelkeznek a felhasználók viselkedéséről a social térben. A cég rendszeresen előáll iparági felmérésekkel is, legutóbb a tinik közösségi média használatáról publikáltak egy tanulmányt. BeSocial Akadémia néven pedig saját képzési programot is indítottak tehetséges pályakezdő fiatalok részére.

Olvasd el Forgács Mariannal készült INTERJÚNKAT itt.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Online munkaerő toborzás, hol érjük el a kékgalléros munkavállalókat az interneten? | Előadás, Időpont: 11:05 - 11:35

    Helyszín: Nagyszínpad

    Hatalmas közösségi média zajban olvassunk a híreket, tartjuk a kapcsolatot másokkal, innen inspirálódunk ha szeretnénk felújítani a lakást, vagy csak kipróbálnánk egy új receptet. Itt szinte mindenki megtalálható, de nem biztos, hogy el is tudjuk őket érni.
    Mégis hogyan segíthet az álláskeresők megtalálásában?