recruiTECH - Furjánné Szabó Tímea
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Furjánné Szabó Tímea

Jobtain | Üzletfejlesztési és adatvédelmi tanácsadó

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán diplomáztam 2015-ben, korábban a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola felnőttoktatási tagintézményében folytattam üzletfejlesztési, logisztikai és marketing tanulmányokat, melyekből felsőfokú szakképesítésre tettem szert.
Hetedik éve foglalkozom üzlet- és termékfejlesztéssel, ill. online marketinggel, öt éve wordpress alapú weblapok készítésével, két éve pedig GDPR-ral. Utóbbiból 2020 óta államilag elismert DPO tanúsítvánnyal is rendelkezem.
Közel hat éve segítem a Jobtain csapatát, ez idő alatt többek között a cég online marketing-, telefonos ügyfélszolgálati-, adatvédelmi- és a belföldi toborzáshoz kötődő adminisztrációs folyamatok kialakításában és menedzselésében működtem közre. A Jobtain 2021-ben bekerült a BÉT által leginspirálóbbnak választott 50 hazai vállalat közé, amit abszolút megérdemeltnek gondolok, hiszen ott, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a család prioritására, a munkatársak edukálására, az adatok védelmére és a lefektetett folyamatok szerinti működésre, ott nem maradhat el a siker.

Olvasd el Furjánné Szabó Tímeával készült INTERJÚNKAT itt.


Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Staffing Agencies' Competition 2., Időpont: 15:15 - 16:15

    Helyszín: Nagyszínpad + Zoom

    Résztvevő cégek: GetWorkTrend, Jobtain, Pensum

    Zsűri: Mizsei Emese, Masa BeátaTóth Tamara.

    A program célja a HR szolgáltatók bemutatkozása, hogy a szolgáltatókat és a vállalatokat egymáshoz közelebb hozzuk. Egy strukturált bemutatás keretében, zsűri kérdésekkel és pontozással színesítve tudjuk meghallgatni és értékelni az elhangzottakat. A szolgáltatók egymást követően mennek fel a színpadra, majd a nap végén hirdetjük ki a legígéretesebb szolgáltató címet.