recruiTECH - Furjánné Szabó Tímea
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Furjánné Szabó Tímea

Jobtain | Üzletfejlesztési és adatvédelmi tanácsadó

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán diplomáztam 2015-ben, korábban a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola felnőttoktatási tagintézményében folytattam üzletfejlesztési, logisztikai és marketing tanulmányokat, melyekből felsőfokú szakképesítésre tettem szert.
Hetedik éve foglalkozom üzlet- és termékfejlesztéssel, ill. online marketinggel, öt éve wordpress alapú weblapok készítésével, két éve pedig GDPR-ral. Utóbbiból 2020 óta államilag elismert DPO tanúsítvánnyal is rendelkezem.
Több mint négy éve támogatom a Jobtain csapatát, ez idő alatt többek között a cég online marketing-, telefonos ügyfélszolgálati-, adatvédelmi- és a belföldi toborzáshoz kötődő adminisztrációs folyamatok kialakításában és menedzselésében működtem közre. Előadásomban egy rendkívül érdekes kérdést fogok körbejárni, méghozzá a kékgalléros toborzás hatékonyságának lehetőségeit a legmagasabb szintű adatvédelmi intézkedések mellett.

Olvasd el Furjánné Szabó Tímeával készült INTERJÚNKAT itt.


Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Adatvédelem kontra üzleti érdekek - GDPR a tömeges toborzásban, Időpont: 10:07 - 10:22

    Minél több személyes adathoz fér hozzá egy cég, annál nehezebb dolga van azok biztonságos kezelését illetően. A tömeges toborzás az egyik legjobb példája ennek, előadásomban pedig körüljárjuk a lehetőségeket, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta adatai is védve legyenek.


    Helyszín: Online ZOOM