recruiTECH - Jáhny Ákos
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Jáhny Ákos

Get Work | Ügyvezető

Több, mint 10 éves getwork-ös tapasztalattal a fejlesztésekre, folyamatracionalizálásra koncentrálva építette fel sikeresen a Get Work csoportot, melyből a Get Work Trend-nél 2014 óta első számú vezető. Munkatársainak és a cég partnereinek folyamatos edukálásával alakítja a piacot, néha 1-2 évvel megelőzve a hazai gondolkodást. A mélyszegénységben élők munkaerőpiaci re-integrációjára lehetőségként és kihívásként tekint, meglátása szerint az őszinteség és a kitartás elengedhetetlen ebben a témában.

Olvasd el Jáhny Ákossal készült interjúnkat itt. 

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

 • Roma foglalkoztatás – tényleg csak az építőipar és a feketefoglalkoztatók kiváltsága?, Időpont: 09:00 - 09:20

  Helyszín: I. emelet, 101-es terem

  A legtöbb építkezésen, útépítésnél találkozhatunk roma munkavállalókkal, ahogyan a mezőgazdasági idénymunkák és állattartók is szívesen fizetnek zsebbe nekik. Valóban ez a jó irány? Jó az úgy, hogy harmadik országbeli munkavállalók ezrei számára biztosítunk szállást, étkezést, míg az elszegényedett településeken élők lakhatási (és megélhetési) nehézségekkel küzdenek?

 • Staffing Agencies' Competition 2., Időpont: 15:15 - 16:15

  Helyszín: Nagyszínpad + Zoom

  Résztvevő cégek: GetWorkTrend, Jobtain, Pensum

  Zsűri: Mizsei Emese, Masa BeátaTóth Tamara.

  A program célja a HR szolgáltatók bemutatkozása, hogy a szolgáltatókat és a vállalatokat egymáshoz közelebb hozzuk. Egy strukturált bemutatás keretében, zsűri kérdésekkel és pontozással színesítve tudjuk meghallgatni és értékelni az elhangzottakat. A szolgáltatók egymást követően mennek fel a színpadra, majd a nap végén hirdetjük ki a legígéretesebb szolgáltató címet.