recruiTECH - Kurdi Ferenc
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Kurdi Ferenc

Pensum Group | Sales Director

Kurdi Ferenc vagyok, kereskedelmi igazgatóként dolgozom a Pensum Group Nyrt-nél és stratégiai partnereinél, a Pensum Diákmunka Iskolaszövetkezetnél és a Pensum Pension Közérdekű Nyugdíjasszövetkezetnél.

1990 óta foglalkozom értékesítéssel, 2004 óta HR-szolgáltatóknál dolgozom értékesítőként, aztán értékesítési vezetőként, és most kereskedelmi igazgatóként. 1991-93 között a nemrégiben elhunyt Pintér Zsolt „Manager Contact” nevű cégének győri képviseletét láttam el. Igazán a konzultatív értékesítés az én pályám, itt értem el eddigi legjelentősebb sikereimet. Közreműködtem például olyan szerződés megkötésében, mely egymilliárd forint feletti éves árbevételt hozott az akkori munkáltatómnak – ezt a szerződést az egykori Nokia Komárom Kft-vel hoztuk tető alá.

Olvasd el Kurdi Ferenccel készült INTERJÚNKAT itt.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • RÁBA MODERNIZÁCIÓS PROGRAM 2025 – A HR transzformációs szerepe a jövő stratégiájához, Időpont: 11:50 - 12:20

    Helyszín: Radancy terem 1.emelet

     Modernizációs program, üzleti és HR stratégia, szakmunkáshiány, toborzási nehézségek, elöregedő társadalom-elöregedő munkavállalók, azaz ageing. A rendelkezésünkre álló időben ezeket a problémaköröket érintjük. A megoldások részletes kifejtésére rövid az idő, de a lehetséges főbb irányok kiderülnek.