recruiTECH - Márton Katalin
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Márton Katalin

Praktiker Hungary | CSR & HR vezető

Katalin 1997-ben, az akkor még német tulajdonban lévő Praktikernél kezdte pályafutását, mint a piacra lépő vállalat első HR menedzsere. Részt vett a magyarországi központ és az első 10 áruház toborzás-kiválasztásában, valamint a cég humánerőforrás-gazdálkodás alapjainak lerakásában. Ezt követően egy nemzetközi HR menedzseri pozícióra váltott, ahol egy újonnan induló telekommunikációs vállalat magyarországi, cseh, horvát és szlovén leányvállalatait építette fel, és pár hónap után az osztrák anyacég HR vezetői feladatait is megkapta. Majd szintén első HR vezetőként közreműködött a Posta Biztosító felépítésében, később pedig a Saint-Gobain Építőanyag Kereskedő Zrt. HR igazgatójaként a cég átstrukturálásában, a modern HR eszközök bevezetésében és működtetésében. 17 év után tért vissza a Praktiker Mester utcai központjába. Vallja, hogy egy stratégiailag és operatívan is jól összerakott, transzparens HR tevékenységet úgy lehet működtetni, ha a HR team minden tagja belső influencerként tevékenykedik és ehhez fizikailag és az online közösségi térben is jelen kell lenniük a munkatársaik életében.

2020. január 1-től, mint HR és CSR igazgató, tagja lett Praktiker menedzsmentjének, mivel a HR terület és a társadalmi felelősségvállalás kiemelt szerepet kapott. Katalin szerint fontos, hogy a munkahely adjon olyan életstílust, amelyben a magánélet és a munka egyensúlya megvalósulhat, és ahol dolgozni élmény. Ő a saját példájával is szeretne irányt mutatni – 3 kisgyerekkel 8 otthon töltött év után – hittek benne és hitt magában, hogy egy vezetői pozíciót újra, ennyi év kihagyás után is teljes értékűen tud művelni.

Olvasd el Márton Katalinnal készült interjúnkat itt. 

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Kihívások és buktatók 360 fokban: munkáltatói, személyzeti szolgáltatói, piackutatói és hirdetői szögből körbejárva, Időpont: 11:27 - 11:57

    Helyszín: Online ZOOM