recruiTECH - Reményi Zsuzsanna
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Reményi Zsuzsanna

Prohuman | Hálózati Igazgató

Prohuman-os pályája több, mint 8 éve ügyfélkapcsolati vezetőként indult, mely hamar a sales irányába vezetett. A jelentős értékesítői tapasztalatát szakmai oldalon is kamatoztatva 2020-ban átvette nemcsak a kölcsönzési üzletágat, de az országos irodahálózat operatív vezetését is. Feladatai közé tartozik többek között a szakmai oldal támogatása és az innovatív megoldások bevezetése. Ágazatvezetőként, mentorként és oktatóként is jelen van a cég életében, emellett az országos irodahálózat összefogása is kiemelten fontos a számára, hogy ezáltal garantálhassák a legmagasabb minőségű szolgáltatást partnereik számára. Hitvallása, hogy a Prohuman életében két fontos ügyfél létezik, a parterek és a munkavállalók és a kettő kéz a kézben jár, mindkettő elégedettsége az elsőszámú mérőfok, hiszen az ember maga az érték.

Olvasd el Reményi Zsuzsannával készült interjúnkat itt. 

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

 • „Bezzeg a versenytársnál több az ember!” – avagy miért zöldebb a szomszéd fűje? | Előadás, Időpont: 09:30 - 09:45

  Helyszín: I. emelet, 106-os terem

  Mitől lehet az a benyomása egy munkáltatónak, hogy hozzá nem érkezik jelölt, nincs beléptethető munkavállaló, bezzeg a „szomszédban” tartják a létszám ütemtervet?

  Többször felmerült Benned a kérdés, hogy mit rontunk el a kékgalléros toborzásban, amitől mi nem vagyunk attraktív és vonzó munkahely? 

  Mit csinálnak jobban nálunk, hogy máshol nincs ekkora gond?

  Min kellene változtatni, hogy legyen jelölt beáramlás?

  Az előadás során megismerheti a hallgató, hogy mi az az 5 tipikus hiba, melyet valószínűleg mind elkövettünk már a kékgalléros toborzás során.