recruiTECH - Szabó Zita
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Szabó Zita

Jófogás l Sales vezető

Szabó Zita, a Jófogás értékesítési csapatának vezetője, közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik értékesítési területen. 2017-ben csatlakozott az Adevinta CMH Kft-hez, ahol az első néhány évben stratégiai ingatlan-, illetve munkaerőpiaci partnerekkel való együttműködésért felelt Kiemelt ügyfélkapcsolattartóként. Ezt követően, 2020-tól először az értékesítési csapat vezetését, később pedig az üzleti ügyfélszolgálat vezetését is átvette. Csapata Ingatlan, Állás és E-kereskedelmi szektorban működő ügyfeleknek nyújt professzionális üzleti szolgáltatásokat, akikkel jelenleg közel 1500 partner üzleti sikeréért felelnek.

Olvasd el Szabó Zitával készült INTERJÚNKAT itt.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

  • Előny vagy hátrány? Lehetőségek 45 év feletti munkavállalókban | Kerekasztal, Időpont: 15:40 - 16:10

    Helyszín: SmartRecruiters Terem 1.emelet 


    Előny vagy hátrány a 45 éven felüliek foglalkoztatása? Milyen lehetőségek nyílnak meg a senior kollégák megfelelő integrálásával, támogatásával vagy épp milyen nehézségekkel kell egy munkáltatónak szembenézni a korosztály kapcsán? Bevált gyakorlatok és tapasztalatok mentén vizsgáljuk a 45 éven felüli kékgalléros munkavállalók helyzetét a jelenlegi magyar munkaerőpiacon egy friss, közel 15 000 fős mintán végzett kutatás alapján.

  • Van élet 45 felett is? | Előadás, Időpont: 13:57 - 14:09

    Helyszín: Nagyszínpad

    Egy szűkülő kínálatú piacon nehéz jó munkaerőt találni, de vajon van-e jelentősége annak, hogy milyen korosztályból szeretnénk feltölteni a hiányzó pozíciókat? A Jófogás Állás és a GKI Digital közös munkáltatói és munkavállalói kutatásából kiderül, hogyan gondolkodnak magukról a 45 éven felüli kékgalléros munkavállalók és mit gondol róluk a munkáltatói világ, vannak-e rejtett lehetőségek ebben a korosztályban, mivel tudjuk támogatni a megtartásukat, fejlődésüket egy munkahelyen?