recruiTECH - Uzsák András
× Programok Jegyek Előadók Belépés Blog Szponzorok Kapcsolat recruiTECH

Uzsák András

Radancy | Customer Success Manager

Uzsák András, a vállalati dolgozói ajánlási rendszerek regionális szakértője, a Radancy ajánlási platformjának onboarding menedzsere. Tanácsadóként az elmúlt 5 év során számos hazai és régiós nagyvállalatot segített dolgozói ajánlási rendszerek megreformálásában. A Radancy ajánlási platformja a klasszikus bónusz alapú jutalmazási rendszert kiegészítve, a közösségi média megosztások ösztönzésével és elismerésével, a játékosítás eszközrendszerének segítségével, új szintre emeli a cégek - jellemzően 2. vagy 3. legsikeresebb toborzási csatornáját - az ajánlást. Projektjeiben, a  vállalatokkal folytatott közös munkának köszönhetően, jellemzően sikerült megduplázni az ajánláson keresztül érkező kollégák számát. Egy igazán cserfes kislány apukája, a családjával töltött idő jelenti számára a legnagyobb feltöltődést. Szabadidejét főként az utazás, a squash, a könyvek, a kávék és a kaktuszok töltik ki.

Olvasd el Uzsák Andrással készült INTERJÚNKAT itt.

Vedd meg jegyed most!

Előadások:

 • Dolgozói ajánlás működésből adódó kihívások és azok kezelése | Kerekasztal, Időpont: 11:50 - 12:10

  Helyszín: Nagyszínpad

  A dolgozói ajánlási programok már nem újdonságok a vállalatok életében. Az elmúlt évek tapasztalatai viszont azt mutatják, hogy számos cég küzd kihívásokkal, ha növelni szeretné az ajánláson keresztül érkező jelöltek számát, ugyanakkor számos jó gyakorlat, és megoldás is felgyűlt a témát illetően.

  • Mit kell tenni azért, hogy egy ajánlási rendszer valóban jól működjön?

  • Ha növeljük az ajánlói bónuszt, akkor több jelöltet tudunk felvenni ajánláson keresztül?

  • Hogyan tudjuk mérni a dolgozói ajánlási rendszerek hatékonyságát, hogyan tudjuk hasznosítani ennek eredményeit a rendszer fejlesztésében?

  • Milyen buktatói vannak az ajánlási rendszereknek? Hol szoktak előjönni a hibák?

  • Hogyan győzzük meg a menedzsmentet, a HR-csapatot és a kollégákat az ajánlási rendszer létjogosultságáról? 

  Ezekről, és egyéb a témát érintő kérdésekről lesz szó ebben a kerekasztal beszélgetésben.